lørdag 2. oktober 2010

Lesebrett

Jeg har fått lesebrett, det som kalles Kindle. Det er fantastisk gøy. Den første boka jeg lastet ned var The Gunslinger av Stephen King. Men den andre jeg lastet ned, var den jeg begynte å lese først. Boka heter Everything is illuminated av Jonathan Safran Foer. Jeg har den med på tur for første gang. 3 bøker med på tur i den tynne, lette dingsen og selvsagt på massevis av bøker etterhvert.

Kjekkeste opplevelse hittil er når foreleser foreslår ei bok vi skal lese. Det er The Secret Sharer av Joseph Conrad. Og vips... Så har jeg den. Jeg bare koblet meg på den trådløse internettilgangen på universitetet og kjøpte den for 1,50 dollar.

Hvis jeg lurer på et ord, markerer jeg det og da vises ordlista. Jeg unner alle lesehester en slik dings. :-)

4 kommentarer:

  1. Åh, en sånn ønsker jeg meg også... :)

    SvarSlett
  2. Jeg er fristet, men jeg liker jo også selve boken så godt!! Hvordan skal jeg ellers bli skakk og sliten i skulderen?

    SvarSlett
  3. Amazon.com selger til det norske markedet. Jeg fikk den av mine sønner og svigerdøtre til bursdagen min. Det var visst litt venteliste på den :-) Av en eller annen rar?! grunn kan vi ikke kjøpe hverken Kindle eller digitale bøker fra England. Til Kasiopeiia: Norske bøker må du fortsatt bære rundt på ei god stund ennå. :-) Men jeg er enig i at boka - den må jeg også ha. Selv om jeg har Kindle, kommer jeg nok til å låne eller kjøpe en eller annen engelsk bok i tillegg.

    SvarSlett